Campus d'estiu

Transformació social

Matrícula tancada

Tancada la matrícula del Campus d’estiu. Si vols informació d’un dels cursos o tens qualsevol dubte sobre el funcionament, si us plau contacta amb nosaltres a alumnes@upbm.cat.

El model de recuperació i l’atenció basada en drets. Un canvi de mirada en les polítiques públiques de salut mental

Durada: 8 h

La present proposta formativa està orientada a promoure un canvi de mirada en relació a la comprensió i abordatge dels problemes de salut mental i la diversitat psicosocial, d’acord amb el paradigma actual de les polítiques públiques de salut mental, orientades des del model de recuperació i l’atenció basada en drets. Un valor afegit és que s’ofereix en “primera persona”, a partir de les històries de vida dels qui som o hem estat usuàries de serveis de salut mental.

15 €

L’educació social en un món globalitzat: educació per la transformació social

Durada: 8 h

Anàlisi del fenomen de la globalització a partir de la visió generada des de l’educació social. Iniciarem el curs fent una breu mostra dels orígens de l’educació social, una professió molt antiga però reconeguda fa molt poc temps, amb una gran evolució en el temps tant a nivell d’intervenció com d’amplitud d’àmbits on pot actuar. Coneixerem els principals teòrics de la renovació pedagògica i obrirem el calaix de les eines que ens poden ajudar per afrontar  diversos conflictes que assolen la societat (racisme, xenofòbia, discriminacions de gènere,…) El curs busca generar debat i reflexió i dotar d’eines que ens ajudin a transformar el món.

15 €

Psicologia per a la transformació social. “Coneixe’s a un mateix com a eina de canvi”

Durada: 6 h

En aquest curs teòric-pràctic farem un recorregut de l’evolució i desenvolupament de la Psicologia i el seu ús a les nostres vides, per entendre d’on venim, on som i cap a on volem dirigir-nos com a individus i com a col·lectiu.

15 €

INSCRIPCIONS

Vols inscriure’t a un curs? Omple el formulari d’inscripció indicant quin curs o cursos t’interessen.  Et confirmarem la plaça i l’inici del curs per correu electrònic un cop finalitzi tot el procés de matrícula (aproximadament una setmana abans de començar el curs). Gràcies!

  Data de naixement (dd/mm/aaaa)

  En quin curs o cursos tens interès?

  Psicologia per a la transformació socialL’educació social en un món globalitzatEl model de recuperació i l’atenció basada en drets

  Mètode de pagament

  * Aportació solidària: la teva aportació solidària serveix perquè altres alumnes de la UPBM puguin ser becades.

  * Beca: la teva petició serà valorada tenint en compte les aportacions voluntàries d'altres alumnes de la UPBM

  IMPORTANT: un cop enviïs aquest formulari has de rebre un correu electrònic amb la informació de com realitzar el pagament. Si no el reps, si us plau contacta amb nosaltres a alumnes@upbm.cat. El termini màxim per rebre l'ingrès és diumenge 23 de maig, per tal que poguem valorar la sostenibilitat de tots els cursos de la UPBM.

  Observacions

  VOLS FORMAR PART DE LA UPBM?

  Pots participar a la #UPBM com a professora, alumna o col·laboradora habitual. T’estem esperant!