Oferta formativa

Programació 2020

Actualment estem enfrascats en el disseny del projecte i en plantejar els primers cursos de la UPBM. Inaugurarem el curs i obrirem matrícula a partir del mes de novembre.

Avancem algunes de les propostes que tenim preparades pel proper gener.

Curs d’història oral: les nostres veus en moviment

  • Horari: dimecres de 19:00-20:30
  • Ubicació: Sax Sala (St.Celoni)
  • Durada: 20/11-12/02

Recorregut per les diferents aportacions metodològiques de la Història Oral. S’analitzaran sobretot les entrevistes com a mètode de construcció de fonts orals i els usos que se’n fan. El curs preveu, a més a més, l’elaboració de projectes d’investigació específics i la possibilitat d’organitzar grups de treball dins del nostre territori.

Preu: 30€

Curs d’iniciació al món de la ràdio

A partir d’unes nocions bàsiques sobre el mitjà, el personal que hi treballa, el llenguatge radiofònic, la programació, la preparació d’un programa radiofònic, la informàtica i les noves tecnologies aplicades donarem cabuda al pensament crític dels nostres alumnes i al seu coneixement sobre el món de la ràdio.

Curs de comunicació no-violenta, mediació i resolució de conflictes

En aquest curs, a partir de la perspectiva fenomenològica i de la comunicació no-violenta, es donen eines tant teòriques com pràctiques per ser capaços de connectar amb nosaltres mateixos i amb el món a través de l’empatia i el diàleg i així adquirir una major comprensió del rol de la comunicació en les relacions.

Cap a l'ecofeminisme: eines pràctiques, sabers útils

“Pensa global, actua local” compartirem els sabers per definir l’escenari social i econòmic en què estem, entendre com hi hem arribat i cap a on anem. Del global anirem a allò local, què puc fer jo?, et donarem eines pràctiques per poder actuar en el teu dia a dia i en el teu entorn més immediat. No tenim la solució, però si diferents opcions que faran la diferència.

Seminari condicionament zero: conflicte, agressivitat, renúncia-pèrdua-dol i sexualitat

En aquest seminari tractarem temes que ens toquen a tots. Per tant, és adequat per a qualsevol persona, sigui quina sigui la seva professió.

Les propostes són sobretot pràctiques. Així, des de l’experimentació, es podran adquirir eines i coneixements per fer conscient allò que cal deconstruir de la personalitat, i visualitzar el que es vol construir per a una major coherència interna i relacional.

“Condicionament Zero” és la metodologia viva amb que treballa l’equip d’Espirals d’Aprenentage.

VOLS INFORMACIÓ D'UN CURS?

Si t’interessa alguna de les nostres formacions, si us plau, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Data de naixement (dd/mm/aaaa)

En quin curs o cursos tens interès?

Curs d’història oral: les nostres veus en movimentCurs de comunicació no-violenta, mediació i resolució de conflictesCap a l'ecofeminisme: eines pràctiques, sabers útilsSeminari condicionament zero: conflicte, agressivitat, renúncia-pèrdua-dol i sexualitatCurs d’iniciació al món de la ràdio

Observacions

He llegit i accepto la Política de privacitat de la UPBM.

VOLS FORMAR PART DE LA UPBM?

Pots participar a la #UPBM com a professora, alumna o col·laboradora habitual. T'estem esperant!