Oferta formativa

Matrícula oberta fins l'1 de novembre

Aquests són els cursos que van quedar suspesos pel confinament i que es reprenen a partir del novembre. Obrim matrícula amb les places que han quedat lliures. Consulta dies i horari i matricula’t abans de l’1 de novembre!

L’import de tots els cursos actualment ofertats és de 30€.

Curs de comunicació no-violenta, mediació i resolució de conflictes

13 places lliures

En aquest curs, a partir de la perspectiva fenomenològica i de la comunicació no-violenta, es donen eines tant teòriques com pràctiques per ser capaços de connectar amb nosaltres mateixos i amb el món a través de l’empatia i el diàleg i així adquirir una major comprensió del rol de la comunicació en les relacions.

Curs de dibuix com a eina de coneixement

9 places lliures

Aquest curs pretén allunyar-se de l’academicisme tradicional i plantejar una  altra manera de relacionar-se amb l’expressió artística, disfrutant del procés d’aprenentatge i utilitzant l’error com una eina positiva per al desenvolupament personal dins del dibuix. Es realitzaran exercicis com el ‘dibuix automàtic’, el descobriment del traç i la representació de la realitat a través del filtre personal de cada alumne.

Cap a l'ecofeminisme: eines pràctiques, sabers útils

4 places lliures

“Pensa global, actua local” compartirem els sabers per a definir l’escenari social i econòmic en què estem, entendre com hi hem arribat i cap a on anem. Del global anirem a allò local, què puc fer jo?, et donarem eines pràctiques per poder actuar en el teu dia a dia i en el teu entorn més immediat. No tenim la solució, però sí diferents opcions que faran la diferència.

Curs d’iniciació al món de la ràdio

2 places lliures

A partir d’unes nocions bàsiques sobre el mitjà, el personal que hi treballa, el llenguatge radiofònic, la programació, la preparació d’un programa radiofònic, la informàtica i les noves tecnologies aplicades donarem cabuda al pensament crític dels nostres alumnes i al seu coneixement sobre el món de la ràdio.

Seminari condicionament zero: conflicte, agressivitat, renúncia-pèrdua-dol i sexualitat

10 places lliures

En aquest seminari tractarem temes que ens toquen a totes. Per tant, és adequat per a qualsevol persona, sigui quina sigui la seva professió.

Les propostes són sobretot pràctiques. Així, des de l’experimentació, es podran adquirir eines i coneixements per fer conscient allò que cal deconstruir de la personalitat, i visualitzar el que es vol construir per a una major coherència interna i relacional.

“Condicionament Zero” és la metodologia viva amb que treballa l’equip d’Espirals d’Aprenentage.

INSCRIPCIONS

Vols inscriure’t en un curs? Omple el formulari d’inscripció indicant quin curs o cursos t’interessen.  Et confirmarem la plaça per correu electrònic. Gràcies!

  Data de naixement (dd/mm/aaaa)

  En quin curs o cursos tens interès?

  Curs de comunicació no-violenta, mediació i resolució de conflictesCap a l'ecofeminisme: eines pràctiques, sabers útilsCurs de dibuix com a eina de coneixementCurs d’iniciació al món de la ràdioSeminari condicionament zero: conflicte, agressivitat, renúncia-pèrdua-dol i sexualitat

  Mètode de pagament

  * Aportació solidària: la teva aportació solidària serveix per que altres alumnes de la UPBM puguin ser becades.

  * Beca: la teva petició serà valorada tenint en compte les aportacions voluntàries d'altres alumnes de la UPBM

  Observacions

  VOLS FORMAR PART DE LA UPBM?

  Pots participar a la #UPBM com a professora, alumna o col·laboradora habitual. T'estem esperant!