Equip docent

Abigail Gracia

Titulada com a Animadora Sociocultural, m’he format en economia social, solidària i feminista en  àmbits no formals i en escoles populars i he  desenvolupat la meva professió en el món associatiu i cooperatiu, treballant amb i per a comunitats formades per persones diverses a través de metodologies comunitàries, horitzontals i feministes.

Imparteix: Cap a l’ecofeminisme: eines pràctiques, sabers útils

Dominik Borucki

És psicoterapeuta, arterapeuta i ballarí. Ha impartit tallers de psicoteràpia i dansa en més de 15 paisos del món. Ha publicat el llibre “La Cientificación del Alma i el Espíritu”. Perfil docent i publicacions:  www.dominikborucki.com Imparteix: Seminari condicionament zero: conflicte, agressivitat, renúncia-pèrdua-dol i sexualitat

Dr. Andri W. Stahel

Fenomenòleg i mediador de conflictes, amb més de vint anys d’experiència docent i de recerca en els més variats àmbits i pràctiques en l’àmbit de la comunicació i teoria del  coneixement, de l’economia regenerativa (economia viva), de la sistèmica, la mediació de conflictes i tallers de desenvolupament de la intel·ligència sistèmica.

Perfil docent i publicacions:  https://www.researchgate.net/profile/Andri_Stahel

Imparteix: Curs de comunicació no-violenta, mediació i resolució de conflictes

Jordi García

Radiofonista des de 1988, amb estudis realitzats al Centre d’Estudis Radiofònics Aula Ràdio de Barcelona i a l’Escola Superior de Comunicació MK3. Amb 12 anys de professió a diferents emissores locals catalanes i 31 anys de voluntariat a d’altres ràdios de Catalunya. Actualment, presenta i codirigeix el programa informatiu local “Fem Poble” de Ràdio Vilamajor.

Imparteix: Curs d’iniciació al món de la ràdio

José Andrés Mingorance

Acompanyant de processos en educació viva. Educador emocional. Professor de pedagogia 3000. Format en metodologia Asiri, teràpia del clown, coaching essencial i  transformacional. Formador de formadors i creixement personal amb Gestalt.

Perfil docent i publicacions:  www.espirals.cat

Imparteix: Seminari condicionament zero: conflicte, agressivitat,
renúncia-pèrdua-dol i sexualitat

Montse Castellanos

Lleonesa acabada d’arribar a Catalunya, llicenciada en Ambientals, Tècnica en PRL, Estudis d’Agrònoms, Antropologia, Bioconstrucció.

Quinze anys com a tècnica ambiental a  l’aeroport de Madrid. Ara a Tecnigral porto el control de qualitat de recollida de residus i agent cívic de St. Pere de Vilamajor.

Imparteix: Cap a l’ecofeminisme: eines pràctiques, sabers útils

Laura Benadiba

Historiadora, especialista en metodologia d’Història Oral. Directora del Programa de Historia Oral de la Escuela ORT de Buenos Aires. Presidenta de la Asociación Otras Memorias. Actualment, és coordinadora de Història Oral a l’àrea de Educación de la Universidad Popular Barrios de Pie de la ciutat de Buenos Aires. Ha impartit cursos especialitzats en Història Oral a diferents països. Destaquen les seves obres, “Historia oral, relatos y memorias”; “La Historia Oral, los jóvenes y el pasado”, “Nuestras Voces en Movimiento.

Imparteix: Curs d’història oral: les nostres veus en moviment

Mercè Prat Perpinyà

Fa 21 que combina l’acompanyament a persones i grups, amb l’afany revolucionari. Les seves eines beuen de la pedagogia sistèmica, l’educació viva, la meditació i el xamanisme.

Perfil docent i publicacions:  www.espirals.cat

Imparteix: Seminari condicionament zero: conflicte, agressivitat,
renúncia-pèrdua-dol i sexualitat

Nacho Simal

Artista plàstic que desenvolupa la seva pràctica a través del dibuix. La seva particular mirada sobre la naturalesa el porta a generar un seguit de metàfores vitals que descriu en el seu treball. Creador del col·lectiu d’artistes E.T. i director de la revista d’art “La Cruda” una plataforma que funciona com a mosaic gràfic mostrant una estranya visió de món contemporani. A través de dibuixos de gran format, actualment està treballant amb el còmic com a concepte i desenvolupant diferents aspectes d’aquest ampli llenguatge.

Perfil docent i publicacions: http://www.nachosimal.com/

Imparteix: Curs de dibuix com a eina de coneixement

Sílvia Benítez

Llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Presenta i codirigeix des de 2018 el programa informatiu local “Fem Poble” de Ràdio Vilamajor.

Imparteix: Curs d’iniciació al món de la ràdio

Vols formar part de la UPBM?

Et convidem a participar com a alumna, professora o col·laboradora habitual. Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Gràcies!

Com vols participar a la UPBM?

Com a professoraCom a alumnaCom a col·laboradora puntual

Observacions

VOLS FORMAR PART DE LA UPBM?

Pots participar a la #UPBM com a professora, alumna o col·laboradora habitual. T'estem esperant!